ELEKTROMOS KABINOS HAJÓK, CSÓNAKOK BÉRBEADÁSA, ÉRTÉKESÍTÉSE

 

Dr. Magyar Zoltán, kétszeres olimpiai bajnok ajánlása:

Mondhatnám, hogy hangulatilag "Haverok, buli, Fanta" de inkább a kényelmes, zavartalan horgász lehetőséget, a csendet, a szabadságot emlegetném. Aki az 5*-s szállodákat kedveli, ne ide menjen, aki viszont el tud merülni a Balaton szépségében, kedvesével egy pohár bor mellett tud rácsodálkozni a tájra, aki szereti a hajnalt, reggelt a vizen, annak nagy élmény lesz. A gazda tanácsát hallgassák meg, mindent tud a környező borokról, éttermekről, látnivalókról, és vigyázni fog Önökre! 

Élőkép:
szemesertkht2
Mikor indulna?
 
 hirdetések
hajó
ALIBI (2005)

Az Alibi a " zászlóshajónk", kishajóvezetői jogosítvánnyal vezethető. Igazi kiránduló hajó,  akár 7-8 órás folyamatos hajózást is lehetővé tevő töltésével, 7,4kw-s elektromotorja ezt 6-9 km/óra sebességgel képes megtenni. A kabinja 2 főnek nagyon kényelmes, a fekvőhely 2,10cmx 240cm, vagyis 3 fő is elfér alvásra. A hajó egyébként 7+1 személyes. 

tovább olvasom
Hajós bolt

Kis, 28 m2-s üzlet fedett előterekkel, a balatonszemesi kikötő sarkában. A helye miatt nem hagyhatjuk ki, hogy a kirándulók, túristák számára hajózással, halakkal, és balatoni témákkal ajándék tárgyakat áruljunk. 

tovább olvasom
Kéknyelű (2009)

Új, 2009-s gyártású, TEXAS 520-s tipusú a Kéknyelű, 520cm hosszú, 205 cm széles, 35cm merülésű. Kényelmes a kabin, tágas és napozásra, horgászatra alkalmas a cockpit. A töltése, motorja 4-6 órás hajózást tesz lehetővé, a csónakokra vonatkozó szabályok betartásával, és igy nem is kell bérléséhez vezetői jogosítvány. Két főre nagyon kényelmas szállas is., egyébként 5 fő utazhat rajta. 

tovább olvasom
Kikötők

A bérlőink 10 Bahartos kikötőt használhatnak költségmentesen, Keszthely, Szigliget, Badacsony, Tihany, Balatonfüred, Siófok, Balatonföldvár, Fonyód, Balatonboglár, Balatonlelle, és persze Balatonszemes. Ezekben a kikötőkben kultúrált fürdő, wc blokk van. Legtöbben a hajó is zárt helyen van, de ez azért nem mindenhol van így. Pl a Tihanyi kikötő nagyon romantikus helyen van, de nyilt , közforgalmú területen, a balatonfüredi is. Főidényben nem árt előre tisztázni a illetékes kikötő vezetőjével, hogy van-e szabad vendéghely, és hogy segítsen majd a kikötésnél.    

tovább olvasom
Kisfröccs (2000)

A Kisfröccs a flotta jelenlegi legkisebb tagja, 4,25m, 165cm széles, 30cm merüléssel. A kabin hossza 190cm, 2 fiatal alvását biztosítja, a cockpit pedig beszélgetésre, napozásra, horgászatra alkalmas, erős napsütés, vagy eső esetén  esetén a védelmet bimini  biztosítja. Nem kell a bérléséhez kishajóvezetői jogosítvány, a csónakra vonatkozó szabályokat kell betartani. 

tovább olvasom
Öreg Szerszám (1985)

Ez a hajó  egy " harci helyzetben" kapta nevét, bár akkor az Öregszerszám magyaros alternatíváját emlegettük a barátommal az Rajna partján, ahol igen nehezen tudtuk trélerre rakni. Sok év alatt bejárta ez a 6m hosszú, 2m széles hajó a Bódeni-tó és a Rajna-majna csatorna teljes szakaszát, hát látszik is rajta. Ezévben a teljes belső felépítményt újjáépítettük, szép, kényelmes 210cm-s kabinja van, és tágas, kényelmes a cockpit is. Ha a bérlők " hozzájárulnak" akkor a következő szezonra a belbecs után a külcsínnel foglalkozunk, új külső lakkozást kap. A bérléséhez nem kell kishajóvezetési jogosítvány, a csónak viziközlekedési szabályai vonatkoznak rá. A magas, ezáltal kényelmes felépítménye fokozott figyelmet kíván a szélhatásokra, gyakorlatlan csónakázóknak óvatos használatot javaslunk. 

tovább olvasom
VIP vendégek

Az ismertebb vendégeink 2009-ben:

tovább olvasom