ELEKTROMOS KABINOS HAJÓK, CSÓNAKOK BÉRBEADÁSA, ÉRTÉKESÍTÉSE

 

Dr. Magyar Zoltán, kétszeres olimpiai bajnok ajánlása:

Mondhatnám, hogy hangulatilag "Haverok, buli, Fanta" de inkább a kényelmes, zavartalan horgász lehetőséget, a csendet, a szabadságot emlegetném. Aki az 5*-s szállodákat kedveli, ne ide menjen, aki viszont el tud merülni a Balaton szépségében, kedvesével egy pohár bor mellett tud rácsodálkozni a tájra, aki szereti a hajnalt, reggelt a vizen, annak nagy élmény lesz. A gazda tanácsát hallgassák meg, mindent tud a környező borokról, éttermekről, látnivalókról, és vigyázni fog Önökre! 

Élőkép:
szemesertkht2
szallasavizen
Mikor indulna?
 
 hirdetések
hajó

Üdvözöljük weboldalunkon, amelyen balatonszemesi hajósboltunkról, vitorlázáshoz és a vizi életmódhoz kapcsolódó termékekről, ajándéktárgyakról olvashat

 

Balatonszemesen, a kikötő baloldali sarkában 2010-ben nyitottuk meg hajósboltunkat. 

A bolt választékéban elsősorban a kikötőben lévő hajósok igényeit igyekszik ellátni, de természetesen a célunk az, hogy híre menjen a máshol pihenő hajósok felé is, hogy itt egy olyan üzlet van, amely a hajósbolt fogalmat tágan értelmezi: a hajók működéséhez szükséges kötélzet, biztonsági felszerelések, csigák, szerelvények, festék és ragasztó anyagok mellett a víz szerelmeseinek mindennapjait, az egész balatoni szabadságot erősítő életérzést kiegészítő kényelmi és ajándék tárgyak is kaphatóak. A bolt tulajdonosának minden üzleti döntése arra irányul, hogy a hajósok, és a Balatonszemesen megforduló látogatók azt tapasztalják, hogy minden kérdésükkel, problémájukkal fordulhatnak hozzánk, attól függetlenül igyekszünk azt megoldani, hogy az forgalmat jelent-e számunkra vagy közvetlenül nem, hiszen a bizalom hosszabb távon bizonyosan megtérül.

A bolt speciális választéka sok egyedi, outlet termék, elsősorban ruházat, de felszerelés is, amely a hasonló boltok árainál jelentősen kedvezőbb árakon történő vásárlást jelenthet, ennek a forrása a gazda folyamatos németországi alkalmi beszerzése.

A bolti látogatók többsége a belépés után azonnal érzékeli, a megszokottól eltérő hangulat uralkodik, hamar csattan el az első poén, koccan az első fröccsös koccintás, meglehet beszélni a történteket és a megoldandó hajós problémákat.

A balatonparthoz és a kikötői élethez tartozik a horgászat is, ezért a szezon nagy részében, április végétől szeptember végéig tartunk horgász napi jegyeket is, illetve a horgászathoz szükséges alapvető termékeket, mint egyszerűbb horgászbotokat, orsókat, zsinórokat, horgokat, alapvető szerelékeket, etetőanyagokat és csontit, gilisztát.